Exilis Ultra 360 är det första icke-invasiva hudföryngrings- och Fettförbränningssystemet på marknaden. Exilis Ultra 360 är det enda systemet i världen som samtidigt kombinerar radiofrekvens och ultraljud för att så effektivt som möjligt bränna fett och stimulera nybildningen av kollagen. Detta leder till uppstramning av huden och man får en kombinationsbehandling av fettförbränning och hudföryngring i ett.

Hur funkar det?

Med ett avancerat kylningssystem kan man anpassa behandlingens djup beroende på vilken kroppsdel man jobbar med då energin kan levereras till olika djup i huden. Behandlingen blir även rätt behaglig då terapeuten hela tiden har en temperaturövervakning. Detta leder till en maximal uppvärmning av det subkutana fettet utan en risk för överhettning av huden. För att uppnå ett önskat resultat krävs det mellan 4-8 behandlingar med 7-14 dagars intervall.

Slutresultatet ser man efter några månader efter avslutat kur.

För vem?

Alla kroppsdelar går att behandla på både män och kvinnor oavsett hudtyp eller årstid. Denna behandling är för dig som vill behandla något av följande:

  • Hudföryngring
  • Fettförbränning
  • Slapp hud
  • Fina linjer och rynkor

Ingen återhämtningstid, ingen smärta.

En behandling med Exilis Ultra 360 kan ta allt ifrån 7 minuter upp till 60 minuter beroende på vilket område det är som ska behandlas. Många upplever behandlingen som liknande ”Hot stone massage” och kan under behandlingen enkelt slappna av. Behandlingen ger inte heller någon återhämtningstid, så att återgå till vardagslivet är inga problem.

Priser

Konsultation 30 min  gratis

Huduppstramning

Behandlingen kan utföras på färjande områden: Runt ögonen och munnen, på panna, kinder, käken, halsen dekolletagen, händerna, läpparna, överarmarna, underarmarna.

Enstaka behandlingar per behandlingsområde

1900 kr

Övre delen av ansiktet (panna, runt ögonen, kinder)  

2900 kr

Nedre delen av ansiktet (Runt munnen, övre och nedre käkpartiet) 

2900 kr

Hela ansiktet 

4500 kr

Fettförbränning + huduppstramning

Behandlingen kan utföras på följande områden: Överarmar, underarmar, mage, kärlekshantag, insida eller utsida av lår, hela lår, knä, rumpan, höft, manliga bröst och övre ryggen.

Enstaka behandlingar per behandlingsområde

3500 kr

Vid bokning av en kur på 4 behandlingar erhålls 15 % rabatt .

Rabatten dras vid sista behandlingstillfälle .

Kontraindikationer

Om du har något av följande avråder vi dig från att utföra behandlingen.

Hjärtsjukdomar

Cancer 5 år

Inflammation/ Infektion

Isotretoin 12 mån

Njur/ lever sjukdom

Sclerodarma

Epilepsi

Metaller i kroppen lokalt

Åderbrock

Diabetes

Nervskada

Ablativa behandlingar 3 mån.

Fillers/ Botox 1 mån

Gravid/ Ammande

Pacemaker

Blodsjukdomar

Värme känslighet