Ansiktsbehandlingar

Hudanalys 15 min
Vi tvättar av ditt ansikte, gör en grundlig hudanalys och rekommenderar dig hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud

200 kr
200 kr

Ansiktsbehandling de Lyx 95 min
Utöver allt som ingår i vår vanliga ansiktsbehandlingen får man också en ampull fullproppad med näring, vårdande handinpackning, återfuktande ögonmask och skalpmassage för djup avslappning. En lyxig behandling för dig som vill ha det lilla extra.

1790 kr

Ansiktsbehandling Strålande Hud 80 min

 

1795 kr

Ansiktsbehandling 80 min
För dig som önskar en längre ansiktsbehandling med både rengöring och avkoppling. Rekommenderas för alla: rengöring med peeling och ånga, porrengöring, massage av ansikte, hals, dekolletage, axlar, ansiktsmask samt avslutande produkter. Brynsplock ingår.

1390 kr

Ansiktsbehandling 50 min
Rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande produkter. Brynplock ingår. Du kan byta ut portömning mot ansiktsmassage.

1095 kr

Ansiktsbehandling 25 min
Lätt ansiktsbehandling med rengöring, lätt massage, mask och avslutande produkter.

695 kr

Ansiktsbehandling Ungdom 50 min
En rengörande ansiktsbehandling för dig som är under 20 år.  Rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande produkter.

890 kr

 Lugnande Ansiktsbehandling 50 min

En avslappnande behandling. Rengöring, enzympeeling, lång massage, vårdande ampull, ansiktsmask och avslutande produkter anpassade till din hud.

1190 kr

Fuktgivande Ansiktsbehandling 50 min

En avslappnande behandling. Rengöring, enzympeeling, lång massage, vårdande ampull, ansiktsmask och avslutande produkter anpassade till din hud.

1190 kr

Anti-age Ansiktsbehandling 50min

En avslappnande behandling. Rengöring, enzympeeling, lång massage, vårdande ampull, ansiktsmask och avslutande produkter anpassade till din hud.

1190 kr

Circadia Beauty Ritual 50 min

En avslappnande behandling för Dig som vill boosta huden med mycket fukt, näring och antioxidanter. Vi inleder behandlingen med en vitaminrik dubbelrengöring som tar bort smink och orenheter från din hud. En intensiv enzympeeling löser upp och avlägsnar översta lager av torra hudceller. Huden blir ljusare och klarare. Nu är din hud redo för de närande ingredienserna som vi tillsätter genom en lång och avslappnande massage och en exklusiv mask som vi anpassar efter din hud och önskemål. Passar alla åldrar.

1395 kr

Circadia Beauty Ritual de Lyx 80 min

I denna behandling ingår samma moment som i Beauty Ritual 55 min men här får du även porrengöring och längre massage.

1695 kr

Circadia Express 35 min

En kortare uppfräschande ansiktsbehandling med exklusiva produkter från Circadia – för Dig med ont om tid. Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande produkt som passar Din hy.

950 kr

Här kan du välja mellan olika tillägg till din ansiktsbehandling

Observera att dessa priser gäller BARA när du väljer en valfri ansiktsbehandling på Minst 50 min

Extra porrengöring

 

320 kr

Ögonbehandling

Återfuktar och lugnar ner de känsliga områdena runt ögonen.

250 kr

Färgning av Fransar eller Bryn

295 kr

Färgning av Fransar och Bryn

395 kr

Handinpackning
Under ansiktsbehandlingen får du en återfuktande och närande handinpackning.

250 kr

Fotinpackning 
Under ansiktsbehandlingen får du en fotpeeling, inpackning och massage

320 kr

AHA

AHA syror har peelande effekt och ökar hudens förnyelse process. Du får en jämn, klar hud med ökad lyster och spänst. Vi anpassar syror efter ditt hudtillstånd. Rekommenderas INTE innan solsemester.

300 kr

Ampull

Exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form. Engångsdoser fullspäckade med småmolekylära ingredienser, förpackade i 2 ml sterila glasampuller. Hygieniskt och välbevarade ingredienser som ger aktiv hudvård som når djupare än ett serum.

80 kr

Kemiskpeeling

Peeling reducerar rynkor, linjer, porer, akne och pigmentfläckar.

500 kr

Lyxmask

Välj bland våra olika exklusiva masker för att maximera din ansiktsbehandling. Rådgör med din terapeut om vad som passar just din hud.

220 kr

Vitamin A Boost

450 kr