Circadia ansiktsbehandlingar

MandeliClear med Vitamin A accelerator 

En modifierad Jessner peel som jobbar på pigmenteringar, jämnare hudton, fina linjer och rynkor. Passar alla hudtyper upp till Fitzpatrick IV. Typ III & IV måste förbehandling med rätt hudvårdsprodukter. kontakta oss för mer information.

pris från 1700 kr

Circadia SWICH 75 min

Ett unikt alternativ till kemiska peelingar. Behandlingen reparerar och regenererar hudcellerna, minskar pigmenteringar och bygger upp immunförsvaret. Kort återhämtningstid. Passar Dig som är 35 +.

1 495 kr

Circadia Oxygen RX 45 min

En perfekt behandling för dig med extra känslig, reaktiv hy, rosacea eller akne. Behandlingen är mycket skonsam och är kärlsammandragande samt bakteriedödande som ger huden fantastisk lyster. Väldigt skön avslappnande behandling med mycket ansiktsmassage.

1 195 kr

Circadia Beauty Ritual 55 min 

En avslappnande behandling för Dig som vill boosta huden med mycket fukt, näring och antioxidanter. Vi inleder behandlingen med en vitaminrik dubbelrengöring som tar bort smink och orenheter från din hud. En intensiv enzympeeling löser upp och avlägsnar översta lager av torra hudceller. Huden blir ljusare och klarare. Nu är din hud redo för de närande ingredienserna som vi tillsätter genom en lång och avslappnande massage och en exklusiv mask som vi anpassar efter din hud och önskemål. Passar alla åldrar.

1 295  kr

Circadia Beauty Ritual de Lyx 80 min 

I denna behandling ingår samma moment som i Beauty Ritual 55 min men här får du även porrengöring och längre massage.

1 595  kr

Circadia Express 35 min 
En kortare uppfräschande ansiktsbehandling med exklusiva produkter från Circadia – för Dig med ont om tid. Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande produkt som passar Din hy.

950 kr